Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning inom kött- och charkuteribranschen (detaljhandeln), bedriva konsultations- och kursverksamhet inom styckning och charktillverkning, restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget äga och förvalta lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 398 | 1 541 | 1 779 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 9 | -48 | 73 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 9 | -49 | 73 |
Årets resultat (tkr) | 5 | 3 | 48 |
Summa tillgångar (tkr) | 333 | 342 | 642 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 398 | 1 541 | 1 779 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 9 | -48 | 73 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 9 | -49 | 73 |
Årets resultat (tkr) | 5 | 3 | 48 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 17 | 6 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 316 | 342 | 635 |
Tillgångar (tkr) | 333 | 342 | 642 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 245 | 241 | 238 |
Obeskattade reserver (tkr) | 31 | 29 | 82 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 56 | 73 | 322 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 333 | 342 | 642 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 398 | 1 541 | 1 779 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.6% | -3.1% | 4.1% |
Soliditet | 80.3% | 76.6% | 46.3% |
Kassalikviditet | 400.0% | 371.2% | 187.0% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning inom kött- och charkuteribranschen (detaljhandeln), bedriva konsultations- och kursverksamhet inom styckning och charktillverkning, restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget äga och förvalta lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.